Heerlijk vertrouwd bij Hillside Resort

Hillside Resort bevindt zich 3 minuten van het centrum van Kralendijk. Het appartementencomplex heeft 17 appartementen in 3 varianten. De Luxe appartementen op de bovenste etage, Standaard appartementen op de begane grond en de Studio’s aan de andere kant van het gebouw. Alle faciliteiten voor een geslaagd verblijf zijn aanwezig waaronder 2 grote zwembaden, recreatieruimte, een bar en restaurant en gratis wifi door het hele complex.

Het resort is bij uitstek geschikt voor families, koppels en vrienden die van al het mooie van Bonaire willen genieten zowel boven als onder water. Hillside Resort is met de hand opgebouwd door vader Theo en dochter Wendy en een echt familiebedrijf. 

Hillside Resort voelt als thuiskomen na een zonnige dag op het strand, het natuurreservaat of de prachtige onderwaterwereld waar Bonaire bekend om staat. Wendy en haar team staan altijd klaar om het fijne thuisgevoel te waarborgen en mee te denken met uw wensen. Het resort voorziet de gast in praktisch alles vanaf het eerste moment dat men onder de poort doorrijdt.

Hillside Resort werkt met diverse partners samen op het gebied van autoverhuur, duiken, snorkelen, surfen of andere activiteiten.

Wout of the World heeft een leuke sfeerimpressie gemaakt van Hillside, bekijk hieronder de video.

Alles voor een geslaagd verblijf