Onze modern ingerichte Studio’s zijn geschikt voor maximaal 2 personen en liggen aan de achterkant van het complex. Ze beschikken over een compleet ingerichte keuken. De badkamer beschikt over een eigen toilet, wastafel en een regendouche. Verder heeft de Studio een heerlijk Kingsize boxspring, airconditioning en een buitenzitje.  
From $115.00 Night
see detail
Onze standaard appartementen zijn geschikt voor 4 personen en zijn gelegen op de begane grond aan het zwembad. Zij beschikken over twee slaapkamers voorzien van airconditioning. De eerste slaapkamer heeft een Kingsize boxspring en een kluisje in de kledingkast. De tweede slaapkamer heeft 2 éénpersoons boxsprings. De badkamer beschikt over een regendouche. Hierna komt de … Read More "Standaard appartement"
From $165.00 Night
see detail
Onze luxe appartementen zijn gelegen op de bovenste verdieping en geschikt voor 4 personen. Zij beschikken over twee slaapkamers voorzien van airconditioning. De eerste slaapkamer heeft een Kingsize boxspring en een kluisje in de kledingkast. De tweede slaapkamer heeft 2 éénpersoons boxsprings. De badkamer beschikt over een regendouche. Hierna komt de woonkamer met compleet ingerichte … Read More "Luxe appartement"
From $175.00 Night
see detail