Selecteer een pagina

FUN & ACTIVE

Bonaire zit vol activiteiten voor jong en oud.

DE BESTE ERVARING VOLGENS ONS

AUTO HUREN DOE JE HIER

Caribe Car Rental is een familiebedrijf op Bonaire met meer dan 20 jaar ervaring dat er prat op gaat een stap verder te gaan als het gaat om klantenservice.

Of u nu een scooter, een kleine auto of een pick-up nodig heeft om te gaan duiken of ons Nationaal Park te bezoeken, Caribe Car Rental Bonaire heeft een selectie van kwalitatieve, betaalbare Bonaire autoverhuur waar u uit kunt kiezen. We bieden zelfs een gratis ophaal- of wegbrengservice naar de luchthaven of een andere locatie op het eiland, samen met wat vriendelijke lokale kennis.

DE BESTE ERVARING VOLGENS ONS

DONKEY SANCTUARY

In 1993 hebben de Nederlandse Marina Melis en haar echtgenoot Ed Koopman op Bonaire een ezelopvang opgericht voor zieke, gewonde en verweesde ezels: Donkey Sanctuary Bonaire. 

Donkey Sanctuary Bonaire zet zich in om alle ezels van Bonaire een beschermd leven te bieden. Tevens wordt voorlichting gegeven over de leefwereld van ezels aan de eilandbewoners, op scholen en aan toeristen. In Donkey Sanctuary Bonaire wonen op dit moment meer dan 700 ezels. Zij worden er voorzien van voedsel, drinkwater en medische verzorging en hebben er veel ruimte en vrijheid.

DE BESTE ERVARING VOLGENS ONS

DUIKEN VOOR IEDEREEN

VIP Diving is meer dan duiken. Zij laten je op prachtige wijze het eiland zien. Ook stemmen ze je duikreis af op je behoeften. VIP laat nieuwe duikers kennismaken met de unieke onderwaterwereld van Bonaire en maken veilig, gemakkelijk en leuk.

Bonaire staat bekend om kantduiken en omdat je bij VIP alleen in kleine groepen duikt (maximaal 4 personen) krijg je de juiste persoonlijke aandacht. Een absolute aanrader voor de optimale duikervaring.

DE BESTE ERVARING VOLGENS ONS

BONAIRE NATIONAL PARK

Het Washington Slagbaai National Park (WSNP) is ruim 6.000 ha groot en beslaat de gehele noordkop van Bonaire. Met de auto, mountainbike of te voet is het mogelijk kennis te maken met de geologische, natuurlijke en cultureel-historische bezienswaardigheden die het fraaie park te bieden heeft.

Het bergachtige terrein met haar cactus wouden, aloëvelden, rotsformaties, zoutmeren, kalksteengrotten, zandduinen, blowholes en afbrokkelende kalkterrassen biedt onderdak aan tal van bijzondere planten en dieren. In het park komen meer dan vijfhonderd verschillende dier- en plantensoorten voor.

DE BESTE ERVARING VOLGENS ONS

MANGROVE FORESTS

Het noordelijk deel van Lac Bay bestaat uit een prachtige mangrovevegetatie. Het mangrovebos van Lac Bay is uniek in de Caribische regio en bestaat al ruim 850 jaar. Op deze plaats van Bonaire wordt aan alle voorwaarden voldaan die nodig zijn voor de ontwikkeling van dit type bomen en struiken. Het mangrovebos van Bonaire is beschermd natuurgebied en valt onder het Bonaire National Marine Park. Dit gebied is aangewezen als Ramsar Wetland. Een Ramsar Wetland is een uniek drasland (wetland) met een rijke biodiversiteit en heeft een beschermde status.

Blijf op de hoogte en volg ons op social media.

HILLSIDE RESORTS

Boek je vakantie

Dé combinatie van een luxe resort met een waanzinnig uitzicht op zee.

Ons adres

Copyright © 2021 – COLOROSCOPE.COM

Address: Kaya Linda 19, Bonaire

Phone: +599 7820491

Email: info@hillsidebonaire.com