Selecteer een pagina

DIT IS ONZE DROOM

Ons verhaal

HOE DE MOOISTE PLEK VAN DE WERELD ONS THUIS WERD

Nadat we het eiland een aantal keer hebben bezocht vielen we als een blok voor het eiland. De multiculturele omgeving, mooie stranden en natuurlijk het aangename weer zijn dé ideal combinatie.

Na een zoektocht naar de perfecte locatie voor het appartementencomplex, zijn we begonnen met de bouw. De plek is perfect vanwege de ligging. Vlakbij de belangrijkste grote wegen, vlakbij het centrum en natuurlijk het panoramische uitzicht. In mei 2012 opende Hillside Resorts haar deuren……Sinds dat moment werken, leven, lachen en genieten we iedere dag van het mooie leven op Bonaire!

Met een dagelijkse 2 uur durende Happy Hour bieden we gasten, buurtbewoners, vrienden en familie een moment om gezamenlijk te proosten.

We verwelkomen je graag op onze droomplek.

Theo & Wendy Zwambag

RELAX LEKKER AAN DE BAR

Onze bar wordt altijd goed bezocht door zowel lokale bezoekers als toeristen. De combinatie van muziek, hapjes en drankjes maken het the place to be.  Geniet van een lekkere Polar, een tropische Piña Colada, fruitige Rumpunch of een van de andere verrassingen van onze barkeepers.

FEEST VOOR DE HELE FAMILIE

Hillside Resort verwelkomt jong en oud. In het weekend mengen onze gasten zich graag met lokale families die ook gebruik maken van onze zwembad-faciliteiten. Daarnaast organiseren wij geregeld feesten en traditionele activiteiten. Zodoende kun je het echte Antilliaanse leven ervaren.

HILLSIDE RESORT

DIT ZIJN WIJ

KOM LANGS BIJ HILLSIDE RESORTS

STEL ONS EEN VRAAG

Blijf op de hoogte en volg ons op social media.

HILLSIDE RESORTS

Boek je vakantie

Dé combinatie van een luxe resort met een waanzinnig uitzicht op zee.

Ons adres

Copyright © 2021 – COLOROSCOPE.COM

Address: Kaya Linda 19, Bonaire

Phone: +599 7820491

Email: info@hillsidebonaire.com